Там където ангелите се раждат,
тишината в очакване е свела глава,
мракът отстъпва ужасен и изплашен,
озарен от любов се пробужда света.
Звън на камбанки с нежност вестят
за душите на белите малки създания,
в светлината божествена цели блестят,
добро към земята носят послание.
За мир, за любов, за душевно богатство,
в сърцата човешки топлина да изграждат.
Смирен и притихнал светът е когато,
в ореол светлина, ангелите се раждат….
23.04.2024
© Todos los derechos reservados
Благодаря ти, Стойчо!