От себе си ще те създам,
подреждайки чертите,
копираща от всеки блян
сънуван в нощите и дните.
Земята тяло ще извае,
живота вихъра ще донесе,
природата сама не знае
какъв подарък да ти поднесе.
Огън вместо кръв потича,
мощ на леден океан,
тук пред теб се аз заричам-
всичко свое ще ти дам.
Описах те по образ свой
от гледна точка на религия- грешен,
но аз съм твоя , ти си мой
така че Господ ми изглежда смешен.
Творих, рисувах вдъхновено,
редът безредието смени,
ликът ти гледам упоено-
шедьовър без контур, уви.
Ще дойде миг да ме напуснеш,
от мене ще си тръгнеш сам,
но преди назад да се извърнеш
на Хаоса ще се отдам.
© Роксана Медичи Todos los derechos reservados
така че Господ ми изглежда смешен"
Няма такива думи,браво!6