ТАНЦ
Бърка
стъпките една снежинка.
Все избързва, не е в такт.
Другите по двенки, тринки-
тя сама, с навехнат крак!
После гипс и топла стая,
и тя рисува върху гипса...
Сто снежинки и това е!
Само че едничка липсва...
© Радка Миндова Todos los derechos reservados
За предложенията - също.