Две сънливи дами
танцуват по пижами,
за сутрешна загрявка
без никаква прозявка.
Подскачат си щастливи
ах... колко са красиви!
Във къщата мъжете
обичат ги и двете.
Разтапят им сърцата,
не спират и играта.
С тез палави крачета
изрониха паркета.
© Валка Todos los derechos reservados