29 ago 2007, 19:38

Танго 

  Poesía
658 0 4
  Танцувам със теб най-страстния танц.
  Усещам - кипи мойто  тяло във транс.
  Преплитам крака, ти - поглед във мен.
  Така се въртим - аз във теб, ти във мен.

   Танцувам  и зная - ти ме държиш,
   но водя те смело към новия свят. 
   Без страх. Без бодежи. С кипящи мечти.
   Пренася се пулса ти в мойте гърди.

   Танцувам със теб най-страстния танц...

© Дилианна Димитрова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??