Те танцуват страстно танго
и Армик пали в тях огньове.
Не е важно къде и с кого,
но мигът е почти съдбовен.
Жарка плът, долепена до плът,
а в очите им светят желания.
Три акорда и чезне светът,
всяка стъпка е вид послание.
Две китари разпалват страстта.
Този танц е едно обричане.
Фламенко танцуват двама в нощта,
почти като знак за обичане.
Ех, да можехме с тебе така
да танцуваме в огнен ритъм…
Взел ръката ти в свойта ръка
да се вия край теб, да политам…
Но не можем. Обаче за нас
туй не е съдбовна драма.
Във душите ни свети страст
и огромна любов – за двама!
15. 11. 2017 г.
Русе
© Румен Ченков Todos los derechos reservados