на Таня и Еви:)
Таня на море е -
тича, скача,
с шарен пояс
по вълните плува...
И така от сутринта до здрача.
Само нощем Еви тя сънува.
Колко я обича Таня само!
Де да може да го побере
в шепите си - толкова голямо -
ще й прати цялото море!
© Борко Бърборко Todos los derechos reservados