Тази, дето движи винаги света
За нея всички казват, че била сляпа...
Емблемата е тя на необмислеността!
Без помощта на меч - и царство би могла да управлява!
Че тя е тази, дето движи винаги света!
Тя може всичко или нищо да прощава!
Съкровище от щастие е любовта!
Че колкото да даваме - все повече остава...
Тя не признава минало и бъдеще! Ни възрастта!
Най-силна е на този свят! Дори по-силна от смъртта!
Единствената болест, от която всеки иска да не оздравява...
Че да обичаш и да си обичан, воден от страстта -
е най-голямо щастие, което всеки заслужава!
Тя чувство е, което няма край!
Ако е истинска - не остарява!
Тя мъка е и радост! Ад и рай!
Причина да живееш! Щастие, което сгрява!
Елена Найденова - Sun
Авторски клип по този стих:
http://bg.netlog.com/go/explore/videos/videoid=bg-347832
© Елена Найденова Todos los derechos reservados