Тази любов ми отива,
специално за мен е ушита,
с мерак от една самодива
и нейната огнена свита.
С креда от бяла магия,
бързо скроиха мечтите,
имам небесна носия,
която ме прави честита.
Тази любов ми прилича
като на пролет кокиче,
на южния вятър и птиците
владея свободно езиците.
© Ивон Todos los derechos reservados