Тази не е като теб...
Нито тази, нито предната...
Тя е просто за статистика –
една от всичките, поредната...
Тази не е като теб...
Нито тази, нито другата...
Тя е просто заместител
на най-нежната, и сладката, и ''лудата''...
Тази не е като теб...
Нито тази, нито някоя...
Тя – убиване на време,
каквото нужно е понякога...
... Тази не е като теб!
Нито тази, нито предната!
Тя е само жалко копие
на единствената и последната...
15.09.2012г.
© Калински Todos los derechos reservados
Доста е искрено и тъжно за лирическия.