Тази нощ най-прелестната рокля за теб ще облека.
Косите волни аз ще спусна.
Устните с черешов цвят ще начервя.
По кожата вълшебен аромат ще ръсна.
Тази нощ в очите ми звезди ще видиш.
А в сърцето ми – вулкан.
Успееш ли да го докоснеш,
на тебе цяло ще го дам.
В тази нощ – така безлунна,
ще светят само нашите тела.
И в цялата Вселена, тъй безкрайна,
ще бият до полуда само нашите сърца.
© Виолета Todos los derechos reservados