Тази нощ е красива
и звездите са толкова ярки
да заминем от тук
да отидем далече
ще си вземем ли
всичките спомени
Тази нощ е вълшебна
и е пълна магия
как въздишка отронена
ще поеме на път
към мечтите
Не отпадай сърце
тази нощ е красива
ще си вземем ли
всичките спомени
или само онези
които обичаме
© Ник Todos los derechos reservados