Тази нощ все за тебе си мисля,
тази нощ е вълшебна, мечта,
ти си нежност, любов и надежда –
светлина от далечна звезда.
Тази нощ приеми ме такава,
приеми ме със твойто сърце,
приеми ме далечна и близка
с цветовете на синьо небе!
Много нежно ще бъда до тебе,
ще се слея със лунната нощ,
целуни ме във спрялото време,
а над нас ще е звезден разкош!
Не, не тръгвай, не искам раздяла,
ще прегърна и теб и нощта!
Ще се сгуша до теб във забрава,
ще обичам, обичам с душа.
Мария Мустакерска
© Maria Mustakerska Todos los derechos reservados