Не ме оставяй да желая нечии устни
и ръце, докосващи нежната ми плът,
не разбра ли,
не желая ласки чужди
и друг да се притиска в мойта гръд.
Помни! -
няма дълго да те чакам,
аз съм твоята жена,
но за интимност няма да те моля
и тази нощ ще ти изневеря.
В ръцете му ще се отдам изцяло,
щом ти към мене си студен,
друг ще се любува на горещото ми тяло
и после до мен ще заспива изморен.
© Велина Todos los derechos reservados