Преди раздялата да обявим,
у нас отдавна всичко е изстинало.
Превърнал се е огънят на дим,
не може вече до небе да стигне.
Не може в облак да се претвори,
като дъждец отново да се върне...
Една любов, когато догори,
сама изписва края си – със въглен..
© Елица Ангелова Todos los derechos reservados