Ръце, очи, усмивки тихи.
Очаквания... Страхове.
Мълчания. Етюд за стихове...
Докосвания на криле.
Цветя от мигове. Букети.
Целувките на лудостта.
И две изгарящи комети
във звуците на радостта.
Две чаши. Хапки обещания.
Нагарчащ от реалност шоколад.
Ключалка за души. Две маски.
Театър от любов е този свят.
© Михаил Цветански Todos los derechos reservados