Теб нямаше те
и никога не те е имало!
Измислих те,
сънувах те в съня си...
Илюзия ли беше?
Ти не ме прегърна никога
и не разбра, колко силно ме боли!
Сърце аз вече нямам- мъртво е.
Душа аз нямам- при тебе отлетя.
Кутия празна съм, картонена-
ненужна никому...
С последен огън да я изгорят!
Пепелта ми нека да хвърлят в морето!
От морето аз дойдох
и нека да се завърна там...
© МД Todos los derechos reservados