Технология
Опитах се да закова с пирон
във челото си паметна бележка,
но много скоро стигнах до бетон
и осъзнах, че съм допуснал грешка.
Сега, за памет, ползвам телефон
и мисията му е твърде тежка -
да служи вярно на един галфон -
да ми напомня, че съм твар човешка.
© Петър Варчев Todos los derechos reservados