Телефон
Телефонът иззвънява,
тръпката дали ще се обадиш остава,
всяко твое позвъняване е радостен вик,
а не монолог на политик,
то мислено ни приближава,
разстоянието между нас се опитва да смалява!
© Пламена Сомова Todos los derechos reservados