22 jun 2006, 15:23

Телефонна любов 

  Poesía
1368 0 6

Обаждам ти се
Късно е...
Пияна съм...
Защо не вдигаш?
Звъня ти! Спиш ли?
Пак мълчиш.
Страхуваш ли се?
Защо се спираш?
Уморена съм,
но не мога да заспя.
Звъня ти пак и пак...
стотици пъти.
Звъня ти.
Вече ще умра!
Вдигни ми,
имам нужда от гласа ти.
Не вдигаш...
Е, добре тогава спи!
Ще бъда с теб поне в съня ти...

© РАДА Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??