КАКВО ЧЕ не е наша Машка?
Ах, на мечтания терен
пред тебе цъфна ли по прашка,
ще хлътнеш, Гришо, в миг по мен!
Ракета знам, че имаш яка
и топките ти са от клас,
но атрибутите на кака
ще те обезвредят от раз.
О, само да ти засервирам
от моя специалитет,
ще видиш – тениса разбирам.
Но вместо „Т“, ох, с „П“ отпред!
© Борко Бърборко Todos los derechos reservados