Изпреварвай мойте думи,
мисли, тикове, движения,
това е битката на полове,
на силния, на нежния.
Изпреварвай мойте пръсти,
разкажи им всеки тик,
задръж пак свойте устни
в статичен мокър миг.
П.С. : ИЗПРЕВАРВАЙ, ако знаеш как се води!
(Не говоря за пътеки и тесни завои...)
© Милица Игнатова Todos los derechos reservados
...
дано то може!
Поздрав!