Приближиш ли ме, макар и бавно,
отдалечаваш се и то за трайно.
Опиташ ли се да ме видиш ясно,
ще се загубя в мрака, като видение безгласно.
Ще летя и ще се рея,
докато моята песен до край не изпея.
Но ти не ще чуеш нищо…
Моята работа ще свърша отлично!
Ще се погрижа да остана зад стената
и моите тайни там да умрат - в ръждата.