Остави ме да кървя на леглото.
Ела утре за следващия рунд.
Запази моя образ ясен и красив.
Докато синините пожълтеят, раните зараснат.
Когато сънувам, сънувам твоите устни.
Когато сънувам, сънувам твоите целувки.
Когато сънувам, сънувам твоите юмруци.
Захвърляш ме в разбито състояние.
Да не мога да прогоня болката.
Достатъчно дълго, докато изтръпна.
Достатъчно дълго, за да изчезна.
Казваш, че не и мислеше злото?
Казваш, че така е най-добре?
Казваш, че от това имам нужда?
Нали все пак ти реши?
© Дели Статева Todos los derechos reservados