17 sept 2008, 12:00

that's that shit 

  Poesía » Versos blancos
564 0 6

добави още едно ледче в чашата Фелисити

да се доизбистри цвета

и разреди мълчанието с такт

като измръзнат мислите достатъчно

няма да има нужда от фреш

от обяснения

от връзване на последния кичур

недовършено

страхът е само пристъп на вдишвания

в четири следобед

пред сламка и червено хартиено чадърче

в следдепресивно състояние

липстик

или о-щ-е е-д-н-о-странно написано нещо

дръж се за анди, снуп

спирай дъжда колкото си искаш

сега или

някой друг ден

бианко на сухо без последици

риъл плей

риъл кенди

риъл шит

риъл бюти Фелисити

само гледай да не те хване ангина

© Зорница Николова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??