25 oct 2008, 9:11

Ти 

  Poesía » De amor
638 0 2
Ти

Ти си тръгна.
И ми взе страстта!
Страстта да живея.
Страстта да обичам.

Ти си тръгна.
И ми взе любовта!
За да мога
да ти пиша писма " до поискване"!

Ти си тръгна.
Взе ми и силата!
Силата, с която си слагах маски.
Силата, зад която криех тъгата си.

Ти си тръгна.
Взе ми живота!
За да мога просто да дишам.
За да не мога повече да съм себе си!

Ти си тръгна.
Почти всичко ми взе.
Остави ми само частица от себе си
и спомена, че съм те обичала!

© Емануела Кацарова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??