23 abr 2008, 23:37

Ти 

  Poesía » De amor
700 0 10
Ти не си низ от случайности
и рядко случващи се приятности.
Ти не си бяг и неспирност,
и хиляди мъгливи неясности.
Ти дори не си балон
от кракотрайни радости.

Ти си от онези очи -
големи и съразмерни,
от онези сълзи -
бляскави, неупотребени,
от онези лъчи -
парещи неуморно,
от онези мечти -
галещи непокорно...

Пред теб започва светът -
зад теб бе само... святостта.

© Мариола Томова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??