27 jul 2007, 13:11

Ти 

  Poesía
773 1 1
Ти си ангелът, в който се влюбих
и като дявол се боря за теб.
Ти си сладкото в живота,
подай малко и на мен.

Ти си готин батко
с мафиотски поглед,
чаровна усмивка
и пленителен глас.

Ти ме караш да се разплача и усмихна.
С поглед ме примамваш,
а с тактика ме омагьосваш,
но внимавай, не съм лесна!

© Петя Димитрова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??