Усетих те и спрях се, кой бе ти?
И без да искам, цялата магия позволих.
И влезе ти в живота ми тогава,
изпълни дните ми с пламък и жарава,
разкъса всичко старо там.
Мигове за мен, прекрасни с теб,
чакани, мечтани, несравними
докоснати от висшата магия,
наречена любов.
© Боби Todos los derechos reservados