Ти
На Данчо
Момченце с четка във ръка
рисуваше лъча на свойто детство.
Палитрата за него е дъга,
движението - слънчево вълшебство.
Вълшебството събрано е във цвят
на фините му истински представи.
Пристъпиш ли в вълшебния му свят,
потъваш и завинаги оставаш.
© Надежда Маринова Todos los derechos reservados