24 dic 2010, 23:34

Ти! 

  Poesía
658 0 0

Черни светлини

огряват безсърдечни очи.

Откъслечно разбираш

и мисли не подбираш.

 

С острие от думи

отвори малки рани,

но дълбоки и болят,

и гледа тайно сълзи да горят.

 

С пелерина тъмна покриваш

и мечти дълбоко скриваш.

Със смях смеха убиваш...

И човешкото в човека взимаш.

© Цветан Иванов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??