12 dic 2015, 23:01

Ти 2 

  Poesía » De amor
364 0 0

Ти си светла звездица,

що дава ми надежда в тъмата

и мисълта за твоята косица

доставя ми хармония в душата.

 

Ела в пролетна светлина обляна -

красива и засмяна,

че от любовта

няма по-харно на света.

© Георги Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??