Ти
Ти си експлозия от смях,
ти си моят грях!
Ти си ум и летящо щастие в едно,
нека бъдем заедно,
ти си енергия от щури думи,
готова съм за теб и да пуша пури!
Послеслов - Аз настина мразя да пуша.
© Пламена Сомова Todos los derechos reservados