27 may 2009, 21:05

Ти 

  Poesía » De amor
814 0 2

                           Ти
Ти усмивка слънчева притежаваш
и с нея всеки мой ден озаряваш.
С поглед нежен от  щастие напоен,
огряваш и осмисляш всеки мой ден.
Ароматът ти ме подлудява,
да мисля не ми позволява.
Гласът ти като песен звучи.
Пленява ме и потъвам в мечти.
Неописуемо щастие за мен си ти.
Колко много те обичам не ми ли личи?

© Павлета Кованджийска Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??