Ако днес реша да те обичам,
дали завинаги ще е това?
Ако днес реша да ти се вричам,
дали във вярност ще умра?
Отново две очи ме гледат в мрака,
очи, които носят любовта.
Една любов изстрадана през времето,
една любов и хиляди мечти.
Омая ме със думи сладки и прекрасни,
омая ме със нежна доброта.
Но стига ли това, кажи ми
за сърцето на една девойка - най-влюбената на света.
Обичах те и няма да го крия,
но всичко има своя вечен край.
Аз повече не искам да те видя.
Бъди щастлив със свойта самота.
© Петя Todos los derechos reservados