25 feb 2016, 18:03

Ти 

  Poesía » De amor
544 0 3

На същото място.

Всеки ден.

Чакане. Чакане. Чакане.

Пристигаш. Усмивка.

Усмивка за мен.

Разговор. Кратък. Тръгваш.

 

Всеки ден чакане.

Пристигаш. Вечеря.

Хора. Специални. Тя.

Мълчание. Тайна усмивка.

Тръпки. Треперя.

Музика. Вино. Тръгваш.

 

Пристигаш. Усмивка.

Докосване. Сън.

Мигане. Мисли. Тревога.

Желание. Спомен. Мечта.

Гледам навън.

Пак на същото място.

 

Сърце. Взрив. Туптене.

Всеки ден.

Чакане. Чакане. Чакане.

Не, не съм. Няма.

Променен.

Светът е нов и странен.

 

Само спокойствие.

На същото място.

Мисли. БезСмисли. Безвремие.

Без промяна. Утеха. Дали?

На друго място.

Други хора. Специални…

© Павлина Ненова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??