Ти си пролетен разцъфнал цвят
и въздушно-нежен аромат.
Ти ме правиш истински богат
и осмисляш всичко в моя свят.
Ти си слънце меко в зимен ден
и луна сияйна в тъмна нощ.
Ти се сгушваш пламенно до мен
и ми даваш устремност и мощ.
Ти си страстен и блажен екстаз
и очакван миг, така желан.
Здраво стиснал топлата ти длан,
за щастливи дни мечтая аз.
С теб животът ми ще бъде рай
до така далечния си край.
© Раммадан Л.К. Todos los derechos reservados