1.
... ти си
в мойто
дежурство...
2.
Ти си
толкова непредсказуем;
толкова ненаситен;
толкова силен и мощен...
Всичко, всичко
преобърна във мене.
Луд вятър!
3.
Ти не си просто моята слабост,
а - викът на сърцето ми.
Ще умре ли последната
клетка на рака?
© Латинка-Златна Todos los derechos reservados
Желая ти здраве и Божие благословение!