Ти...
Дали те обичам? - не, вече не мога.
Дали те мразя? - не, вече нямам сили.
Дали изпитвам нещо към теб? - не, вече нямам сърце.
Ти всичко ми отне,
ти живота ми прокле.
Ти отрови ме с лъжа,
ти с мен се подигра.
Ти сърцето ми разби,
ти ме жива изгори...
© Стефка Георгиева Todos los derechos reservados
Поздрав!6+