20 may 2009, 0:10

Ти дойде! 

  Poesía » De amor
910 0 3

Ти дойде

с дъх на пролет и любов.

Целуна ме

и стопли устните ми

като изгрев нов.

 

Ти дойде

със слънцето,

огряло ранната зора.

Погали ме,

видях света

със нова светлина.

 

Ти дойде

с прилива на морската вълна.

Прегърна ме

и се понесох във море

от страст и топлина.

© Антония Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??