Мечти орисани. Присъда за наивници.
Тъй както китът в океана
захвърля своята премяна,
планктонът щом го зърне
и паст към дъното обърне...
Така събличаме си суетата
и стиховете, но и вината,
като ветрило сме се свили -
глаголно днес безкрили...
Зашеметяващо, опияняващо начало.
И...
Да сложим точка.
Тук.
Със фарисеите
дотук.
Това, което в нас се крие, мили хора,
са душевните потребности на пора...
© Янко Todos los derechos reservados
Здравей, Янко!
Поздрави