Като гъби
пак
са се появили
съмнения
в твоята душа.
Като тръни
пак
са се забили
твоите обвинения
в моята душа.
Ти и аз
в нощта.
По пътеката
на ревността.
Ти и аз
под дъжда
на твоите
угризения.
© Ирена Чинтова Спасова Todos los derechos reservados