Ти - пролетно цвете разцъфтяло.
Аз - бледа пъпка в пръстта.
Ти - слънце над света изгряло.
Аз - буреносен облак в нощта.
Ти - нежен бриз над морето.
Аз - леден хлад над снега.
Ти - ярка луна на небето.
Аз - гаснеща малка звезда.
Ти - сладък дъх на какао.
Аз - горчив аромат на кафе.
Ти - ромолящо поточе запяло.
Аз - шумно и бурно море.
Ти - усмивка и радост безкрайна.
Аз - сълза гореща, солена.
Ти - пролет красива, омайна.
Аз - есен дъждовна, студена.
Ти - спокойствие и чар.
Аз - несигурност и страх.
Ти - божествен олтар.
Аз - разпиляна , черна прах.
Ти - недостижим, желан.
Аз - безнадеждна и скърбяща.
Ти - оставаш вечен блян.
Аз - разкъсвана от любовта горяща!
© Нал Todos los derechos reservados