Безмилостната карма ще те пита:
"Защо със самочувствие на крал
и с добродетел, в шепичката свита,
тъй празно, безполезно си живял?
Програма в тебе трябва да заложа -
как изпитание да понесеш.
Защо така направено е, Боже -
приживе още някой да е леш?
В живота следващ най ще ти отива
за друг да правиш стела от гранит,
на теб - низвергнат - все да ти е криво,
да тънеш в сив, еднообразен бит."
© Владимир Костов Todos los derechos reservados
Успех!