26 jul 2016, 10:12

Ти ли си... 

  Poesía » Filosófica
402 0 4

                                                                                 омразо
                                                                                ти ли си
                                                                             въпросната

 

                                                                               от ОБИЧ
                                                                        още недокосната

 

                                                                   .....................................

 

                                                                                ти ли си
                                                                                 омразо
                                                                             въпросната

 

                                                                                   още
                                                                             от ЛЮБОВ
                                                                            недокосната

© Стоян Минев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Благодаря, Dark_Island (Таня Георгиева), stoyna (Стойна Димова) и Довереница (Дочка Василева)!

    По Довереница (Дочка Василева) -
    „Обич
    ти ли си
    над омразата
    издигната “ :

    ти ли
    над омразата
    издигната си
    ОБИЧ
    .................................................................................

    Над омразата! ли ТИ! издигната си, ОБИЧ?!...

    Над омразата издигната си ТИ! ли, ОБИЧ?!... !


    Още веднъж благодаря! !
  • Обич
    ти ли си
    над омразата
    издигната
  • Чудесна миниатюра! Поздрав и аплодисменти!
    Нови творчески успехи!
  • ... следдокосната...
Propuestas
: ??:??