30 jun 2006, 19:17

Ти Ме Научи 

  Poesía
1178 0 1
ТИ МЕ НАУЧИ

Ти ме научи да обичам
Сякаш те нямах преди
Сякаш нямах очи
Да те видя
Да те докосна и да се променя
Да видя своята светла страна
Ти ме направи да дишам
Ти ме направи светлина

Ти ме научи да не лъжа
Сякаш сърцето кървеше
При всяка заблуда
Обичах до полуда
Да бъда някой друг
Да бъда глас , но без звук
Да лъжа себе си , че всичко е наред
Но тогава срещнах теб

Вече не ми пука , дали всичко знам
Вече никога няма да бъда сам
Защото се появи и ти

Ти ме научи да усещам
Сякаш бях камък преди
Сякаш нямах сърце и очи
За нещата от света
Неспокойно да спя
Да науча себе си да живея
Да имам за какво да копнея
Ти ме направи да дишам
Ти ме направи светлина

Вече не ми пука , дали всичко знам
Вече никога няма да бъда сам
Защото се появи и ти


© Христо Андонов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Не е лошо,но някак си това "вече не ми пука",знам ли,малко не се вързва.Но пък "При всяка заблуда
    Обичах до полуда" е хубаво.
Propuestas
: ??:??