Цяла нощ за теб си мисля
и не мога да спя.
Не съм те виждала отдавна,
а все си ми в ума.
Ако те видя,
как ли ще ти устоя?
И дали ще успея
да те запленя?
Мислиш ли за мен, не зная
и не искам да гадая.
Ти ме омая
и безкрай ще те желая.
22.11.2008 г.
© Силвия Герджикова Todos los derechos reservados
Времето ще покаже.