Мина време,
но ти не минаваш.
Навсякъде с мене те нося.
И товар си, и болка си,
душата ми умори се от носене.
И колко е леко, когато те няма.
И колко сумрачно, студено, жестоко.
Любовта е за смелите.
А аз теб продължавам да нося.
© Йоана Todos los derechos reservados