* * *
На П.
Ти остана завинаги в морето
на моите идоли...
разпалил нежни чувства във мен.
Аз - отдала страстта на душата си.
За теб - поредния тренинг.
Не те упреквам.
Времето бавно отмива...
И пречупил мойта наивна душа,
издълбал в паметта ми своето име -
превърна от мене частица
в жена.
19 декември 1988 година
гр. Търговище
© Надежда Маринова Todos los derechos reservados