Аз... не помня кога те живях –
преди час, преди два, преди няколко мига,
може би... цяла вечност измина.
Само зная, че тук и сега
ти си в мен, а това... не ми стига.
Аз не помня кога те мечтах –
преди ден, преди два, преди... близо дузина.
Или... просто е само година.
Само зная, че тук и сега
те желая, и... искам да имам.
Аз не зная как, защо и кога
свойте длани във твойте ще скрия.
Ще събирам звезди, ще... броя,
и на пръсти – до тебе ще стигам.
Че до наш`то небе... за тебе да стигна.
Аз не зная ни как, ни кога и защо
твойте сълзи ще пия – до ситост,
вместо вино тръпчиво - от чаша.
Само зная, че никога ти,
ти от мене не ще си отидеш...
© Нели Todos los derechos reservados
И хубаво!